Ειδήσεις

Παραμένει μυστήριο ο θάνατος 44χρονου ελαιοχρωματιστή

Τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη του Πάσχα θα διαρκέσει η αγωνία συγγενών και φίλων που ξαφνιάστηκαν στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 44χρονου ελαιοχρωματιστή ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο σπίτι του στην περιοχή του Μασταμπά Ηρακλείου.

Η υπόθεση εξακολουθεί να προκαλεί ερωτηματικά για όσους γνώριζαν το 44χρονο τον οποίο νεκρό εντόπισε η μητέρα του κι ένας φίλος και συνεργάτης του, αφού πρώτα χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού του για να ανοίξουν.

Το θέμα πάντως λαμβάνει άλλες διαστάσεις αν υπολογίσει κανείς ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, από νωρίς το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου και πριν εντοπιστεί νεκρός ο 44χρονος, στην Άμεση Δράση καταγράφηκαν μια σειρά από κλήσεις και μάλιστα από καρτοκινητό τηλέφωνο, με ενημέρωση ότι έπρεπε οι αστυνομικοί να ψάξουν στην περιοχή του Μασταμπά, χωρίς να δίδονται περισσότερες λεπτομέρειες από τον άγνωστο πληροφοριοδότη. Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές συνδέουν τα τηλεφωνήματα με το θάνατο του 44χρονου.

Στο σώμα του άτυχου ελαιοχρωματιστή βρέθηκαν μεν εκδορές, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτές να σχετίζονται με ατύχημα που είχε ο 44χρονος τις προηγούμενες ημέρες, όπως είπε ο συνεργάτης του.

Πάντως τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διακριβωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα.

Σχόλια