default-image

Πλημμύρισε η αγορά του Ηρακλείου το πρωί του Μ. Σαββάτου

Κρήτη
Πλημμύρισε η αγορά του Ηρακλείου το πρωί του Μ. Σαββάτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρισε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου το Ηράκλειο από χιλιάδες πολίτες που κατέβηκαν στο κέντρο για βόλτα, για καφέ, για πασχαλινές αγορές αλλά και για αγορές της τελευταίας στιγμής για το πασχαλινό τραπέζι. Στο Ηράκλειο δεν έπεφτε καρφίτσα, καθώς αρκετός κόσμος κατέβηκε στο κέντρο για αγορές, ενώ σε αρκετούς δρόμους σημειώθηκε κυκλοφοριακό έμφραγμα.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_bjzft7mj/

Οι αγορές από τους καταναλωτές αυτή τη φορά έγιναν με… σύμμαχο τον καλό καιρό, σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες, οπότε οι ισχυροί άνεμοι, το χαλάζι και οι βροχές έβαλαν… τρικλοποδιά στην τοπική αγορά.

Ο σχετικά καλός καιρός ανέβασε την ψυχολογία των καταναλωτών, που συνδύασαν τη βόλτα στην αγορά με στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης στα καφέ του Ηρακλείου.

Η κίνηση στα κρεοπωλεία για την αγορά αρνιού και κατσικιού κορυφώθηκε το μεσημέρι, με τον κλάδο να εκφράζει την ικανοποίηση του.

Σύμφωνα με το μέλος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου Μιχάλη Μαθιουδάκη, αρνιά δεν έμειναν ούτε για δείγμα στην αγορά, με τους καταναλωτές να εμπιστεύονται και φέτος τα παραδοσιακά κρεοπωλεία για τις αγορές τους.

Αυξημένη ήταν η κίνηση και στα μανάβικα.

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News