Ειδήσεις

Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα θα περάσουν τις γιορτές του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί, η πλειονότητα των οποίων επιλέγουν τους τόπους από τους οποίους κατάγονται. Στην Καλαμάτα, τόπος καταγωγής του, θα γιορτάσει την Ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα παρακολουθήσει την αναστάσιμη λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος. Την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα περάσει τις γιορτές στην Αθήνα, ενώ ενδέχεται την Κυριακή του Πάσχα να μεταβεί στην Αίγινα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς θα γιορτάσει την Ανάσταση στο Ναύπλιο, που είναι ο τόπος καταγωγής της συζύγου του Γεωργίας.

Στην πρωτεύουσα θα παραμείνει φέτος ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μεταβεί στον τόπο καταγωγής του, τη Λαμία, και ενδέχεται να επισκεφτεί και τη Λιβαδειά.

Στο Πάρκο Στρατού στην περιοχή Γουδή, όπου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για ανέργους, θα γιορτάσει το Πάσχα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Το απόγευμα του Μ. Σαββάτου ο κ. Καμένος μετέβη στο αεροδρόμιο των Σπάτων, προκειμένου να υποδεχθεί την ελληνική αποστολή που μεταφέρει το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα.

Στη Θεσσαλονίκη θα περάσει το Πάσχα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος βρίσκεται ήδη από τη Μεγάλη Πέμπτη στη συμπρωτεύουσα.

Τέλος, στην Αθήνα - θέλοντας και μη - θα παραμείνει ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος τελεί υπό κατ' οίκον κράτηση.

Σχόλια