default-image

Ευχές και μήνυμα από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

Κρήτη
Ευχές και μήνυμα από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη θα βρίσκεται κοντά στους πολίτες και την τοπική κοινωνία, για μια ακόμη χρονιά, για την προάσπιση και προστασία των θεμελιωδών για τη ζωή αξιών», αναφέρει σε μήνυμά του ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, με αφορμή την πασχαλινή έξοδο των Κρητικών από το κλεινόν άστυ, για την οποία εύχεται να είναι καθ' όλα αναίμακτη.

Παράλληλα, ο κ. Καραμαλάκης δεν παραλείπει να απευθύνει τις ευχές του για το Πάσχα σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού:

«Ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης εύχεται στους πολίτες της Κρήτης και στους επισκέπτες του νησιού Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία.

Το διαχρονικό μήνυμα της Ανάστασης, μήνυμα ελπίδας, ταπεινότητας και αγάπης, ας μετουσιωθεί σε πράξεις και να οδηγήσει σε καλύτερες ημέρες τον τόπο μας.

Η Ανάσταση του Κυρίου ας φέρει την ελπίδα για ένα καλύτερα και ασφαλέστερο μέλλον σε μία κοινωνία που αντιστέκεται και δοκιμάζεται καθημερινά, ενεργοποιώντας εκ νέου τα αποθέματα αλληλεγγύης, ενότητας και ομόνοιας.

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη με σεβασμό, ευθύνη και ευσυνειδησία θα βρίσκεται κοντά στου πολίτες και την τοπική κοινωνία, για μια ακόμη χρονιά, για την προάσπιση και προστασία των θεμελιωδών για την ζωή αξιών.

Και τις φετινές γιορτές, ας κάνουμε μια ακόμη ευχή πραγματικότητα: "Να ταξιδέψουμε όλοι με ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους".

Εύχομαι σε όλες και όλους, στις οικογένειές σας και στον καθένα χωριστά

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News