Ειδήσεις

Άνεργος χάρισε 150 κιλά κρέας

Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που όμοιά της δε συναντάς συχνά ξάφνιασε ευχάριστα το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη που δέχτηκε τηλεφώνημα από άνεργο που του ζητούσε να συναντηθούν. Ο ταλαιπωρημένος άνεργος λοιπόν, που με λιγοστά μεροκάματα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες για τον ίδιο και την οικογένειά του, απέδειξε ότι η ανθρωπιά δεν εξαρτάται σε καμία περίπτωση από το εισόδημα που έχει κάποιος.

Ο κύριος Μιχάλης Στρατάκης λοιπόν, που ζει στην ανεργία τα τελευταία χρόνια και ασχολείται με ένα στάβλο που έχει κάποια ζώα και τα εκτρέφει, έφερε σχεδόν σε "δύσκολη" θέση το βουλευτή που εμφανίστηκε στη συνάντηση και ξαφνιάστηκε όταν είδε τέσσερα πρόβατα και δύο αρνιά (κρέας περίπου 150 κιλών) να διατίθεται από τον άνεργο οικογενειάρχη για συνανθρώπους μας που αυτές τις ημέρες το έχουν ανάγκη. Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνησή του συγκίνησε το βουλευτή, που σχεδόν άφωνος προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι περίσσευμα ανθρωπιάς μπορεί να υπάρχει σε ανθρώπους που με δυσκολία αλλά και με στερήσεις καταφέρνουν να επιβιώνουν.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Μιχάλης έκανε δωρεά σε άνεργους. Κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, μέσω του άλλοτε προέδρου του ΕΚΗ και νυν βουλευτή, προσέφερε ό,τι μπορούσε, ωστόσο η κίνηση αυτή και το εύρος της προσφοράς, η αλήθεια είναι ότι αιφνιδίασαν ευχάριστα τόσο τον Σωκράτη Βαρδάκη όσο και κάποια από τα στελέχη του ΕΚΗ που πήγαν μαζί του για να λάβουν την ευγενή προσφορά και να διαθέσουν την ποσότητα κρέατος σε αδύναμους συνανθρώπους μας, για τους οποίους, χάρη στον κ. Μιχάλη, το Πάσχα θα είναι λιγότερο δύσκολο.

Σχόλια