Ειδήσεις

Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσσαρά - Νεκρός 30χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Μ. Πέμπτης, στο 1ο χιλιόμετρο Μοιρών-Ηρακλείου, στο ύψος της διακλάδωσης Καστελίου. Νεκρός είναι ένας 30χρονος, που διατηρούσε κατάστημα με χρώματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η Τροχαία, ο 30χρονος οδηγός του Ι.Χ. έχασε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενη νταλίκα. Το μικρό Ι.Χ. είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και διαλύθηκε κυριολεκτικά κατά τη σύγκρουση, με αποτέλεσμα ο νέος να χάσει τη ζωή του. Μάλιστα, όπως έλεγαν αξιωματικοί της Αστυνομίας, ο οδηγός του βαρέως οχήματος κατάφερε να το ακινητοποιήσει τελικά σχεδόν δύο χιλιόμετρα από το σημείο της αρχικής σύγκρουσης, παρασύροντας σε όλο αυτό το διάστημα το Ι.Χ., που μεταμορφωμένο σε άμορφη μάζα σιδηρικών είχε κολλήσει κυριολεκτικά στο εμπρόσθιο τμήμα της νταλίκας.

13ος νεκρός

Πρόκειται για το 13ο άνθρωπο που χάνεται στην άσφαλτο από την αρχή του χρόνου μέχρι χθες, όπως ανέφερε μιλώντας στη "Ν.Κ." ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών για την Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων κ. Γιάννης Λιονάκης. Σημειώνεται πως μεταξύ των 13 συνανθρώπων μας οι δύο από αυτούς ήταν από τροχαία που σημειώθηκαν το 2014 και νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία βαριά τραυματισμένοι και κατέληξαν. Πέρυσι το ίδιο χρονικό διάστημα είχαν σκοτωθεί σε τροχαία 11 συνάνθρωποί μας.

Το σημείο όπου σημειώθηκε το χθεσινό τροχαίο και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί ατυχήματα και δυστυχήματα. Πρόκειται για μια μεγάλη ευθεία του δρόμου, όπου αναπτύσσονται υψηλές ταχύτητες. Τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Ηρακλείου.

Σχόλια