default-image

Ποτάμι: Η δημιουργική ασάφεια, νέο δόγμα της κυβέρνησης

Ελλάδα
Ποτάμι: Η δημιουργική ασάφεια, νέο δόγμα της κυβέρνησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αντίδραση του Ποταμιού προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη στο υπουργικό συμβούλιο. Για όσα είπε ο υπουργός Επικρατείας το Ποτάμι εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:  

"Ο  Υπουργός Επικρατείας και εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού κ. Αλέκος Φλαμπουράρης κατάφερε σήμερα να επαινέσει και ταυτόχρονα να δυσαρεστήσει τους «μισούς» συναδέλφους του στο υπουργικό συμβούλιο.

Για το εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ των 500 εκατομμυρίων είπε ότι ο ίδιος μπορεί να μην το έπαιρνε ως πρώτο μέτρο ωστόσο γι' αυτά τα θέματα (αναφερόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Φίλη) «καλό είναι να μιλάνε μόνο όσοι τα γνωρίζουν και καλό είναι να μη συζητούνται δημόσια».

Τον κ .Πανούση τον στήριξε «αν και δεν έχει πετύχει 100% στο έργο του». Τον κ.Παρασκευόπουλο τον επέκρινε για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, ωστόσο επεσήμανε ότι αν οι συνθήκες στις φυλακές ήταν ανθρώπινες, ο Ξηρός δε θα έπρεπε να αποφυλακιστεί.

Και για τις δηλώσεις Καμμένου για το μεταναστευτικό ο κ. Φλαμπουράρης έριξε τη μπάλα στην εξέδρα: «Δεν λύνεται με Αμυγδαλέζες, πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά από την Ευρώπη».

Τέλος, για την επίσκεψη στη Μόσχα είπε  ότι είναι σημαντική η προσφορά του Βλαμιντίρ Πούτιν στο  να προκαταβληθούν τα κέρδη από τον αγωγό (ασχέτως του ότι δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα γίνει, πώς θα χρηματοδοτηθεί και για ποιες ποσότητες μιλάμε).

Είναι φανερό ότι η δημιουργική ασάφεια εξελίσσεται πλέον ως το νέο δόγμα της κυβέρνησης".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News