default-image

Την... πάτησε άσχημα ο πρόεδρος του Εκουαδόρ

Κόσμος
Την... πάτησε άσχημα ο πρόεδρος του Εκουαδόρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η "συνήθεια" των πολιτικών να φωτογραφίζονται με παιδάκια για να "ενισχύσουν" το προφίλ τους, ενίοτε... δεν τους βγαίνει σε καλό. Πολλοί θα θυμόμαστε την φωτογραφία όπου ο αρχιγκαφατζής Τζωρτζ Μπους τζούνιορ εμφανιζόταν με ένα παιδάκι στα γόνατα του, να του διαβάζει από ένα παραμύθι που κρατούσε... ανάποδα.

Ε, ο πρόεδρος του Εκουαδόρ "την πάτησε" ακόμη χειρότερα.  

Ο  Rafael Correa, ντυμένος κάζουαλ, φωτογραφίζεται με ένα παιδί και έχει περάσει το μπράτσο στον λαιμό του. Αλλά το μπλουζάκι του παιδιού γράφει I am with stupid δηλαδή «είμαι με τον ηλίθιο», στα αγγλικά. Η φράση έχει μάλιστα και ένα βέλος που δείχνει προς τον Πρόεδρο της χώρας.

Μόλις η φωτογραφία ανέβηκε στα social media έγινε viral σε λίγα λεπτά. Αναρίθμητα σχόλια συνόδευαν τη φωτό, τα περισσότερα εναντίον του Προέδρου.

Η μητέρα του παιδιού αναγκάστηκε να ανεβάσει ένα δικό της μήνυμα ζητώντας να αφήσουν ήσυχο το αγοράκι της και υποστήριξε ότι δεν ήξερε τι έγραφε η μπλούζα του στα αγγλικά. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος εξαπέλυσε τους δικούς του ακολούθους στα social media που τον στήριζαν με τα μηνύματά τους και με το hashtag #WeAreWithYouMashi (Mashi είναι το όνομα που χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος στο Τwitter) ξεπέρασαν σε χτυπήματα τους αντιπάλους του.

 Πολλοί θυμήθηκαν πάντως το γνωστό αμερικανικό σατιρικό περιοδικό Mad, που είχε ...προκαταβάλλει την εικόνα αυτή, με ένα σκίτσο που είχε δημοσιεύσει πριν από μια δεκαετία με τον πρόεδρο Μπους στην θέση όπου βρέθηκε ο Κορέα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News