default-image

Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς στα δικαστήρια στο Μιλάνο

Κόσμος
Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς στα δικαστήρια στο Μιλάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε σε μακελειό σε αίθουσα δικαστηρίου του Μιλάνου σήμερα το πρωί, από τα πυρά του κατηγορούμενου ιταλού επιχειρηματία Κλάουντιο Τζιαρντιέλο.

Ο Τζιαρντιέλο, που δραστηριοποιείται στον κλάδο της οικοδομής έπρεπε να δικαστεί καθώς είναι διάδικος σε υπόθεση δόλιας πτώχευσης. Όπως φαίνεται, άρχισε να πυροβολεί όταν ο συνήγορος υπεράσπισής του, του ανακοίνωσε ότι δεν εννοούσε να συνεχίσει να ασχολείται με την υπόθεσή του. Από τις σφαίρες του όπλου του, σκοτώθηκαν επί τόπου ένας δικαστής και ένας νεαρός δικηγόρος. Ένας από τους τραυματίες υπέκυψε το μεσημέρι στα τραύματά του, ενώ ένας ακόμη άνδρας ο οποίος τραυματίσθηκε από σφαίρα έχει διακομισθεί σε νοσοκομείο της ιταλικής πόλης.

Ακολούθησε πανικός και σύσσωμοι, δικαστές, δικηγόροι και διάδικοι έτρεχαν πανικόβλητοι να κατεβούν τα σκαλιά για να γλιτώσουν. Ενώ, μάρτυρες αναφέρουν πως ένας εξ αυτών που έτρεξαν για να σωθούν στο κλιμακοστάσιο ήταν κι ένας με τραυματισμένο πόδι.

Ο δράστης συνελήφθη στη συνέχεια σε προάστιο του Μιλάνου όπου είχε καταφέρει φτάσει με μοτοσικλέτα. Οι αρχές τώρα πρέπει να λύσουν το μυστήριο πώς ο Τζιαρντέλο κατάφερε να μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου έχοντας πάνω του όπλο.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News