default-image

Η φωτογραφία που έγινε viral... για τους λάθος λόγους

Κόσμος
Η φωτογραφία που έγινε viral... για τους λάθος λόγους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή η φωτογραφία που βλέπετε έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα αλλά... όχι για τους λόγους που φαντάζεστε!

Πρόκειται για μια φωτογραφία που τράβηξε Βραζιλιάνος σε αποβάθρα μετρό της χώρας και την ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, με μια... αμφίσημη λεζάντα:

"Δεν έχω προκαταλήψεις. Πιστεύω πως οι άνθρωποι πρέπει να είναι ό,τι θέλουν οι ίδιοι και να κάνουν αντιστοίχως ό,τι θέλουν στη ζωή τους. Αλλά νομίζω πως είναι παράλογο το γεγονός πως έπρεπε να γίνω αυτόπτης μάρτυρας του συγκεκριμένου περιστατικού".

Και συνέχισε:

"Το τι κάνουν οι άνθρωποι στην προσωπική τους ζωή, είναι δικιά τους δουλειά. Αλλά ναι, το τι κάνουν σε δημόσιο χώρο, με απασχολεί. Και δεν μπορώ να δεχθώ μια τέτοια σκηνή σαν φυσιολογική".

Και το... ρεζουμέ!

Ωστόσο ο άνθρωπος δεν αναφερόταν στην... διαφορετικότητα που φαντάστηκαν όσοι είδαν τη φωτογραφία - δηλαδή, τις κοπελιές που αγκαλιάζονται σε πρώτο πλάνο.

Τουναντίον, ο στόχος ήταν... άλλος. Ας αφήσουμε τον ίδιο τον φωτογράφο να το εξηγήσει:

"Τι θα γινόταν αν ένα παιδί έβλεπε αυτή τη σκηνή κάθε μέρα; Τα παιδιά θα πιστέψουν πως το σωστό είναι να περιμένεις το μετρό να έρθει πατώντας πάνω στην κίτρινη γραμμή και να μην στέκεσαι πίσω από αυτή όπως κάνουν τα δύο κορίτσια. Καλό είναι λοιπόν, να ακολουθούμε το παράδειγμα των δύο κοριτσιών που βλέπετε εδώ". Έγραψε ο Nelson Filippe.

Η παρατήρηση του Filippe "μοιράστηκε" στο διαδίκτυο πάνω από 100.000 φορές μέσα σε 24 ώρες ξεφεύγοντας από τα όρια της Βραζιλίας και των Βραζιλιάνων χρηστών του διαδικτύου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News