default-image

Ποδοσφαιριστής στα Χανιά χτυπά διαιτητή και διαφεύγει

Ποδοσφαιριστής στα Χανιά χτυπά διαιτητή και διαφεύγει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη σε γήπεδο των Χανίων, όταν ένας ποδοσφαιριστής χτύπησε διαιτητή και στη συνέχεια προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη διέφυγε από παρακείμενο λόφο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος των Χανίων, όταν ένας οξύθυμος ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου χτύπησε μπροστά σε όλο το γήπεδο το διαιτητή της συνάντησης!

Η Κορωνίδα φιλοξένησε το ΙΝΚΑ και, όταν στο 22ο λεπτό ο διαιτητής Τσαγκαράκης υπέδειξε πέναλτι, ο παίκτης που υπέπεσε σε αυτό δέχθηκε κόκκινη κάρτα.

Ο παίκτης σε έξαλλη κατάσταση έσπρωξε το διαιτητή και καθώς ο τελευταίος επέμενε να του δείξει την κόκκινη κάρτα τον... χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο! Βέβαια, ο Τσαγκαράκης διέκοψε αμέσως το παιχνίδι και κάλεσε την Αστυνομία προκειμένου να διασφαλίσει τη σωματική του ακεραιότητα.

O δράστης μάλιστα, με το που είδε την Αστυνομία, έτρεξε σαν κυνηγημένος και σκαρφάλωσε (!) στο λοφάκι που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο προκειμένου να ξεφύγει! Όπως είναι λογικό, ο συγκεκριμένος παίκτης κινδυνεύει με πολύ βαριά καμπάνα και η ομάδα του θα χάσει το παιχνίδι με το ΙΝΚΑ στα χαρτιά.

Δείτε το βίντεο με το απίστευτο περιστατικό:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News