default-image

Στα χαρτιά πήρε το ματς η Ρωσία

Ποδόσφαιρο
Στα χαρτιά πήρε το ματς η Ρωσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμενόμενη ήταν η απόφαση της UEFA να κατακυρώσει υπέρ της Ρωσίας με 3-0 στα χαρτιά τον αγώνα με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά το Euro 2016 που έγινε τον περασμένο μήνα και διεκόπη λόγω επεισοδίων και φωτοβολίδας που χτύπησε στο κεφάλι τον τερματοφύλακα της Ρωσίας, Ιγκόρ Ακινφέεφ στα πρώτα δευτερόλεπτα της συνάντησης.

Στην παραπάνω απόφαση προχώρησε την Μεγάλη Τετάρτη (8/4) η UEFA. Επιπλέον, η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τιμώρησε τους Μαυροβούνιους και με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών καθώς και πρόστιμο 50 χιλιάδων δολαρίων.

Με πρόστιμο 25 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε από την πλευρά της και η ρωσική ομοσπονδία για τη συμμετοχή των οπαδών της Εθνικής ομάδας της χώρας στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Γκράντσκι».

Η Ρωσία παρέμεινε στην 3η θέση αλλά έχει πλέον μετά την ολοκλήρωση πέντε αγωνιστικών οκτώ βαθμούς , έναν λιγότερο από την Σουηδία ενώ πρώτη με 13 είναι η Αυστρία στη μάχη για τις τρεις προνομιούχους θέσεις (οι δύο οδηγούν απευθείας στα τελικά της Γαλλίας) ενώ το Μαυροβούνιο έμεινε 4ο με πέντε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News