default-image

Επίσκεψη Λαμπρινού στο Κέντρο Αστέγων

Κρήτη
Επίσκεψη Λαμπρινού στο Κέντρο Αστέγων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη.

Η επίσκεψη έγινε ενόψει των εορτών του Πάσχα, με το δήμαρχο να εύχεται καλές γιορτές στους φιλοξενούμενους και παράλληλα να μιλάει μαζί τους για τις συνθήκες διαβίωσης.

Επίσης ενημερώθηκε από τα στελέχη του Κέντρου για τους αστέγους που βρίσκονται εκεί, αλλά και για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο κ. Λαμπρινός στις δηλώσεις του είπε ότι είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση που είδε και από την παροχή των υπηρεσιών. «Καταφέραμε», τόνισε, «κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες να διασφαλίσουμε τη διαμονή και τη διανυκτέρευση αρκετών συμπολιτών μας στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων».

Ο δήμαρχος ερωτηθείς για τυχόν προβλήματα χρηματοδότησης του προγράμματος, ανέφερε ότι υπάρχει plan B από το Δήμο σε μια τέτοια περίπτωση, σημειώνοντας πως θα καλυφθούν οι ανάγκες, εάν υπάρξει πρόβλημα, εκ των ενόντων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News