default-image

"Μεγαλοβδομαδιάτικος" ο καιρός από σήμερα

Κρήτη
"Μεγαλοβδομαδιάτικος" ο καιρός από σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μεγαλοβδομαδιάτικος" ο καιρός από σήμερα, με χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ισχυρούς ανέμους και βροχή για την Κρήτη, καθώς τα καιρικά φαινόμενα εναρμονίζονται με το δράμα του Θεανθρώπου.

Ήδη από το πρωί άρχισε η πτώση της θερμοκρασίας, η οποία άγγιξε τη μέγιστη τιμή τους στους 16 βαθμούς Κελσίου και στη συνέχεια άρχισε να πέφτει και το βράδυ θα βρίσκεται κάτω από τους 10 βαθμούς.

Παράλληλα είχαμε και βροχές, με τους ανέμους να πνέουν από 6 έως 7 μποφώρ, συμπληρώνοντας το σκηνικό του χειμωνιάτικου καιρού.

Η επιδείνωση θα γίνει ακόμα πιο αισθητή τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή, με βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη την Κρήτη. Μάλιστα δεν αποκλείεται και χιονόπτωση σε υψόμετρα πάνω από 1.000 μ., ενώ η ένταση των ανέμων θα ανέβει ακόμη περισσότερο και ίσως να ξεπεράσει και τα 8 μποφόρ. Ωστόσο από τη Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ φαίνεται πως ο καιρός θα παρουσιάσει σημάδια ύφεσης.

Μ. Σάββατο

Το Μεγάλο Σάββατο υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία, με τις βροχές να περιορίζονται στα ανατολικά και να εξασθενούν.

Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε σχετικά καλό καιρό με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και άνοδο της θερμοκρασίας, που στη μέγιστη τιμή της θα αγγίξει τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News