default-image

Ξαφνικό τέλος Σολάρι από Εργοτέλη!

Ποδόσφαιρο
Ξαφνικό τέλος Σολάρι από Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον Εστεμπάν Σολάρι θα πορευτεί ο Εργοτέλη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, με τον επιθετικό από την Αργεντινή να αποτελεί παρελθόν!

Μάλιστα, η αποχώρησή του ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Εργοτέλης, τονίζοντας ότι ήταν αίτημα του παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους. Ο Σολάρι από την πλευρά του δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ ότι δεν μπόρεσε να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε και επιστρέφει στην Αργεντινή.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης τόνισε στην ανακοίνωσή της για την αποχώρηση Σολάρι: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Εστέμπαν Σολάρι, έπειτα από σχετικό αίτημα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους. Το ΔΣ της ΠΑΕ κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον μεταπείσει, ώστε να παραμείνει και να συνδράμει στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω του μεγέθους του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής από την πλευρά του δήλωσε: « Έπειτα από προσπάθεια δύο εβδομάδων να δώσω λύση σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζω, αναγκάζομαι να λύσω την συνεργασία μου με τον Εργοτέλη και να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Ελπίζω να καταλάβουν όλοι, ότι πρέπει να αποχωρήσω. Ευχαριστώ την οικογένεια του Εργοτέλη για την βοήθεια που μου παρείχε και την κατανόηση. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Σύλλογο και γιατί όχι να επιστρέψω στην ομάδα κάποια άλλη στιγμή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News