default-image

Στο πλευρό της κυβέρνησης ο Φώτης Κουβέλης

Ελλάδα
Στο πλευρό της κυβέρνησης ο Φώτης Κουβέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στήριξή του στον κυβερνητικό συνασπισμό δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook επικρότησε τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης έναντι των δανειστών. 

Ο κ. Κουβέλης δεν παρέλειψε ωστόσο να τονίσει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός πιστωτικού γεγονότος. 

«Το διακινούμενο ως ενδεχόμενο πιστωτικού γεγονότος και η συζήτηση περί Grexit ή "ατυχήματος" πρέπει να αποκλειστούν με ευθύνη και των δύο πλευρών. Η ελληνική κυβέρνηση σωστά επιμένει στην αλλαγή πολιτικών, αλλά πρέπει να προωθήσει με μεγαλύτερη ταχύτητα τις διαπραγματεύσεις και να καταθέσει ολοκληρωμένο εναλλακτικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων για τη δημοσιονομική προσαρμογή. Ο έντιμος προωθητικός συμβιβασμός με τους εταίρους είναι όχι μόνο αναγκαίος αλλά και εφικτός» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πριν από δύο εβδομάδες είχε επισκεφθεί το Μέγαρο Μαξίμου και είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

//-->

Το διακινούμενο ως ενδεχόμενο πιστωτικού γεγονότος και η συζήτηση περί Grexit ή “ατυχήματος” πρέπει να αποκλειστούν με ε...

Posted by Φώτης Κουβέλης on Τρίτη, 7 Απριλίου 2015
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News