Ειδήσεις

Στα Χανιά με τους παλιούς συμμαθητές του ο Απ. Γκλέτσος

Στα Χανιά βρέθηκε ο πρόεδρος του κόμματος "Τελεία" και δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έδωσε το "παρών" σε γεύμα επανασύνδεσης παλαιών συμμαθητών στην πόλη που πέρασε μεγάλο μέρος των παιδικών και νεανικών του χρόνων. Στη διάρκεια του reunion μαζί με τους φίλους του είχε την ευκαιρία να θυμηθεί τα παλιά αλλά και να οργανώσουν μαζί άλλη μια συνάντηση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο επικεφαλής του κόμματος "Τελεία" και οι παλιοί του συμμαθητές συναντήθηκαν χθες στο παλιό λιμάνι των Χανίων και έφεραν στη μνήμη τους στιγμές από τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια. Όπως είπαν, 28 χρόνια μετά νιώθουν σαν να μην πέρασε μια μέρα και διασκέδασαν αυτήν την επανένωση με την ψυχή τους.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την εποχή που ήταν μαθητής του 4ου Λυκείου Χανίων τις χρονιές 1985 και 1986, αλλά και για τον πατέρα του που ήταν στρατιωτικός και εκείνη την περίοδο υπηρετούσε στην Κρήτη.

«Λόγω του επαγγέλματος του πατέρα μου, που ήταν στρατιωτικός, στα Χανιά φοίτησα σε κάποιες τάξεις του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου λόγω συνεχών μετακινήσεων», είπε σε δηλώσεις του. «Έχω δουλέψει δύο χρόνια εδώ πριν πάω στην Αθήνα και έχω υπηρετήσει τη στρατιωτική μου θητεία. Όπως καταλαβαίνετε, έχω πολλούς και καλούς φίλους στα Χανιά, από διαφορετικές περιόδους της ζωής μου. Εξάλλου θεωρώ τα Χανιά την ωραιότερη πόλη της Ελλάδας και αυτό δεν το λέω απλά για να σας το πω... Δεν το διαπραγματεύομαι, το πιστεύω απόλυτα και το λέω δημόσια ακόμα και στην πόλη στην οποία είμαι δήμαρχος», συμπλήρωσε.

Οι παλιοί συμμαθητές του Απόστολου Γκλέτσου δεν παρέλειψαν να αναφερθούν με τα καλύτερα λόγια για τον παλιό τους συμμαθητή τους, εκφράζοντας παράλληλα και το θαυμασμό τους για την πολιτική και θεατρική του πορεία.

Σχόλια