Ειδήσεις

Θέμα ημερών η ολοκλήρωση των έργων στον Αϊ Γιάννη

Αναβαθμίζεται η ευρύτερη περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Κνωσού και στο ύψος του Πανεπιστημίου Κρήτης μετά την ολοκλήρωση εργασιών διανοίξεων σε ένα μεγάλο πλέγμα δρόμων συνολικού μήκους ενός περίπου χιλιομέτρου, με το έργο να βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης βρέθηκε στην περιοχή όπου εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης, ώστε εντός του Απριλίου να δοθούν σε κυκλοφορία οι δρόμοι, όπου κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν σημειωθεί δεκάδες τροχαία ατυχήματα.

Στα τέλη του Ιανουαρίου η δημοτική Αρχή ξεκίνησε τις εργασίες διανοίξεων στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Κνωσού στο ύψος του Πανεπιστημίου Κρήτης. Μετά την ολοκλήρωση των διανοίξεων, ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης, ενώ θέμα ημερών είναι η παράδοση του δρόμου σε κυκλοφορία.

Η παρέμβαση που έχει γίνει ξεκινά από το τέρμα της οδού Νάθενα και συνεχίζει στις οδούς Πτολεμαίων, Τερψιχόρης, Ορφέως και στην Ανώνυμη οδό.

Στην ευρύτερη περιοχή θα υπάρξει μέριμνα και σε ό,τι αφορά την κατασκευή πεζοδρομίων, με την εικόνα να αναβαθμίζεται και περιβαλλοντικά με στοιχεία πρασίνου.

Άμεσα, θα ξεκινήσουν εργασίες από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου.

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια