Ειδήσεις

Δύο άτομα από το ΠΑΣΟΚ ήθελαν να εξοντώσουν τον Άκη κι εμένα

Οι «συγκλονιστικές αποκαλύψεις» για τις μίζες των εξοπλιστικών φαίνεται ότι δεν ήρθαν από τα χείλη της Βίκυς Σταμάτη. Στην πεντάωρη κατάθεση της ενώπιον του εισαγγελέα Πεπόνη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φέρεται να αναφέρθηκε κυρίως στην απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή μετά την απόρριψη του πέμπτου αιτήματος αποφυλάκισης της.

Στο πλαίσιο αυτό η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με πληροφορίες, από το περιβάλλον της φέρεται να μίλησε για δυο πολιτικά πρόσωπα, από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, τα οποία όπως ισχυρίστηκε στοχεύουν στην εξόντωση της ίδιας και του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου.

Οι πληροφορίες συγκλείνουν στο γεγονός ότι η Βίκυ Σταμάτη επέμεινε ότι είναι αθώα και δεν έδωσε, στις εισαγγελικές αρχές, στοιχεία τέτοια που να ανατρέπουν τα έως τώρα δεδομένα στην δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Πάντως, σύμφωνα με το newsbeast.gr, όπως φέρεται να εξήγησε στην Βίκυ Σταμάτη ο εισαγγελέας Πεπόνης - διενεργεί την έρευνα για την απόδραση - ο ίδιος δεν έχει αρμοδιότητα για οποιαδήποτε πράξη, ωστόσο, θα διαβιβάσει αρμοδίως την κατάθεσή της.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της Φραγκίσκο Ραγκούση η κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη προκειμένου να αξιολογηθεί. Στη συνέχεια η κατάθεση - αν κριθεί απαραίτητο - θα διαβιβαστεί στο Εφετείο όπου γίνεται, σε δεύτερο βαθμό, η δίκη των εξοπλιστικών στην οποία εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο είναι κατηγορούμενη και η Βίκυ Σταμάτη.

Σχόλια