default-image

Οι κόκκινες γραμμές των εργατικών κέντρων

Κρήτη
Οι κόκκινες γραμμές των εργατικών κέντρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόκκινες γραμμές από τους προέδρους των Εργατικών κέντρων της Κρήτης στα εργασιακά με τους δανειστές να ζητούν περαιτέρω μέτρα για την αποδιάρθρωση των εργασιακών.

Κόκκινες γραμμές οι ίδιες οι προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ανεργίας της ελαστικής και ανασφάλιστης εργασίας λέει στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης.

Στις μαύρες γραμμές του εργασιακού επιμένει ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ρεθύμνου Γιώργος Νικολιδάκης, λέγοντας: Ο υπουργός και οι υπουργοί γνωρίζουν. Χωρίς τους ελεγκτικούς μηχανισμούς οι εργαζόμενοι είναι και θα είναι χαμένοι.

Βασικός μισθός στα 751 ευρώ, ανασφάλιστη εργασία με τον νομό Χανίων στη δεύτερη θέση πανελλαδικά , απλήρωτη εργασία και 5.000 ανέργους καταγεγραμμένους, είναι οι κόκκινες γραμμές για τον πρόεδρο του Εργατικού κέντρου Χανίων Γιάννη Μανολικάκη.

Οι πρόεδροι των εργατικών κέντρων έθεσαν τις δικές τους κόκκινες γραμμές μετά τις δηλώσεις του υπουργού εργασίας Πάνου Σκουρλέτη ότι συνεχίζουν να υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» στις συζητήσεις με τους δανειστές.

Πρόκειται στην πλειοψηφία τους είπε, για μέτρα που ουσιαστικά απαντούν, περιορίζουν τα φαινόμενα αποδιάρθρωσης των εργασιακών σχέσεων που υπήρξαν κατά κόρον το προηγούμενο διάστημα. Δεν έχουν δημοσιονομικό αντίκτυπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News