default-image

Βροχερή η Μεγάλη Εβδομάδα, καλοκαιρία το Πάσχα (video)

Κρήτη
Βροχερή η Μεγάλη Εβδομάδα, καλοκαιρία το Πάσχα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απ' όλα θα έχει ο καιρός αυτήν την εβδομάδα όπως υποστήριξε στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV" ο μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας.

Για τη Μεγάλη Τρίτη αναμένεται το σκηνικό του καιρού να είναι το ίδιο με το σημερινό, ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη ξεκινά σταδιακά η επιδείνωση των καιρικών φαινομένων με τους ανέμους να στρέφονται βόρειοι εντάσεως έως 8 μποφόρ και τη θερμοκρασία να πέφτει. Μάλιστα η μέγιστη τιμή της δε θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή

Η επιδείνωση θα γίνει ακόμα πιο αισθητή τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή, με βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη την Κρήτη. Μάλιστα δεν αποκλείεται και χιονόπτωση σε υψόμετρα πάνω από 1.000 μ., ενώ η ένταση των ανέμων θα ανέβει ακόμη περισσότερο και ίσως να ξεπεράσει και τα 8 μποφόρ. Ωστόσο από τη Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ φαίνεται πως ο καιρός θα παρουσιάσει σημάδια ύφεσης.

Μ. Σάββατο

Το Μεγάλο Σάββατο υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία, με τις βροχές να περιορίζονται στα ανατολικά και να εξασθενούν.

Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε σχετικά καλό καιρό με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και άνοδο της θερμοκρασίας, που στη μέγιστη τιμή της θα αγγίξει τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_kbopr4md/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News