default-image

Τρία μετάλλια ο Θησέας στο "4ο Faistos Cup"

Σπορ
Τρία μετάλλια ο Θησέας στο "4ο Faistos Cup"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το "4ο Faistos Cup" ξιφασκίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών, με τους αθλητές του Α.Ο Θησέα να  κατακτούν τρία μετάλλια.

Στο ξίφος μονομαχίας ανδρών : Ο Κοντογιάννης Αλέξανδρος κατέκτησε την 2η  θέση και το ασημένιο μετάλλιο, φτάνοντας στον τελικό μετά από ένα σερί νικηφόρων αγώνων. Ο Καραπιδάκης Ιωάννης (5ος),Γεωργιόπουλος Γεώργιος(7ος),Ζαχαριουδάκης Νικόλαος(12ος),Καλαντζάκης Ιωάννης(20ος),Βαρούχας Εμμανουήλ(21ος),Fraile Alberto(22ος),Πανταζόγλου Νικόλαος(31ος),Ζερβάκης Κωνσταντίνος(33ος) και Αρχαύλης Εμμανουήλ(34ος) ολοκλήρωσαν τη θετική εμφάνιση στην κατηγορία τους.

Στο ξίφος μονομαχίας γυναικών : Oι Ξαγοραράκη Φανή και Παναγιωτάκη Μαριάννα-Στέλλα μετά από συγκλονιστικές εμφανίσεις κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η Μακράκη Νεφέλη(20η)αν και ήταν οι πρώτοι της αγώνες έδειξε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ συγχαίρει όλους τους αθλητές και ευχαριστεί την Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία στους αγώνες.

Οι  ιθύνοντες του Ομίλου ενημερώνουν ότι όποιος επιθυμεί να γνωρίσει το άθλημα της ξιφασκίας μπορεί να απευθυνθεί στη διεύθυνση Κονδυλάκη 1 ή στο 6939460525 και στην ιστοσελίδα (www.aothiseas.gr) καθημερινά 5-10 μ.μ.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και τη Μεγάλη Εβδομάδα για τις μέρες Μ.Δευτέρα-Μ.Τρίτη-Μ.Τετάρτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News