default-image

Πάτρα: Σπαρακτική έκκληση άνεργης μητέρας για βοήθεια

Ελλάδα
Πάτρα: Σπαρακτική έκκληση άνεργης μητέρας για βοήθεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό συνθήκες ακραίας φτώχειας και ανέχειας ζει μια οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά στην Πάτρα, η οποία εκτός από την έλλειψη φαγητού και σε λίγο ως οδηγούν οι καταστάσεις στέγης, πάσχει και από έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

«Εμβόλια για ανεμοβλογιά ηπατίτιδα και μαντού ζητά η άνεργη, χωρισμένη μητέρα των δυο παιδιών, ηλικίας  4 και 2 ετών, με πρόβλημα υγείας. Ζει με κομμένο ρεύμα και ο κίνδυνος της έξωσης, λόγω απλήρωτων ενοικίων είναι άμεσος», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος "Φωτεινό Αστέρι".

Και προσθέτει: «Με ελλιπή σίτιση γι' αυτήν και τα παιδιά της, σε απελπιστική κατάσταση, ζητά την βοήθειά μας. Αναφέροντας τα πολλαπλά προβλήματά της, μας είπε ότι πολλές φορές μένει νηστική, γιατί δε φτάνει το φαγητό για τους τρεις και δε θέλει να το στερήσει από τα παιδιά της, και όπως επίσης δεν στέλνει αρκετές φορές σχολείο την 5χρονη κόρη της, γιατί δεν έχει να της δώσει κολατσιό και δεν θέλει το παιδί βιώνει μια τέτοια άσχημη εμπειρία, κοιτώντας τα άλλα παιδιά να τρώνε και η μικρή να μην έχει».

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει με "Το Φωτεινό Αστέρ" στα τηλέφωνα 2611122497 και 6981044800 αρ. λογ. 0026 0672 94 0200 139326 Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

«Ας μην αφήσουμε άλλη μια οικογένεια αυτές της άγιες μέρες να ζει το δράμα και την εξαθλίωση ερχόμενο το Άγιο Πάσχα», αναφέρει ο Σύλλογος.

Πηγή: patrastimes.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News