default-image

Ασταμάτητος ο Παπαδόπουλος του ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ασταμάτητος ο Παπαδόπουλος του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έφτασε τα επτά (7) γκολ στη φετινή σεζόν.

Τα τέσσερα από αυτά τα πέτυχε στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία έχει συμμετάσχει είτε ως αλλαγή, είτε βασικός.

Τρία από αυτά τέσσερα γκολ του "Παπ", μάλιστα, χάρισαν στον ΠΑΟΚ και νίκες, αφού στα ματς με Εργοτέλη (1-0) και Ξάνθη (2-1), ήταν ο μοναδικός που πλήγωσε τις αντίπαλες ομάδες.

Με τα δύο γκολ που έβαλε κόντρα στην Ξάνθη έφτασε τα έξι στο πρωτάθλημα και τα επτά συνολικά, μιας και έχει πετύχει γκολ και στην Ευρώπη στο εντός έδρας ματς με τη Ζίμπρου στην αρχή της σεζόν.

Με λίγα λόγια, ο Παπαδόπουλος κάνει επιτέλους αυτό που ξέρει καλά να κάνει και αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Πετυχαίνει γκολ, δίνει λύσεις και χαρίζει βαθμούς. Ό,τι περιμένει, δηλαδή κανείς, από έναν επιθετικό.

Αναγνώριση από τον κόσμο

Οι εμφανίσεις του Παπαδόπουλου το τελευταίο διάστημα δεν περνούν απαρατήρητες από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή της αλλαγής του διεθνή επιθετικού στον αγώνα με την Ξάνθη.

Επί αρκετά λεπτά οι φίλαθλοι του "Δικέφαλου" χειροκροτούσαν όρθιοι τον "Παπ", ευχαριστώντας τον για τα δύο γκολ που πέτυχε, τα οποία έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News