default-image

Έβαψαν ροζ… τα Δικαστήρια (video)

Κρήτη
Έβαψαν ροζ… τα Δικαστήρια (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκπληκτοι έμειναν χθες το πρωί οι εργαζόμενοι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, αλλά και διερχόμενοι που αντίκρισαν το κτήριο να έχει χρώμα ροζ! Επρόκειτο για ροζ μπογιά που άγνωστοι πέταξαν στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, στο πεζοδρόμιο και στις σκάλες. Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, ενώ μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχαν βρεθεί οι υπαίτιοι.  

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω κτήριο πέφτει θύμα βανδάλων. Εξάλλου, τα διάφορα γκράφιτι και μπογιές κατά καιρούς το αποδεικνύουν περίτρανα το πώς ξεσπούν κάποιοι την οργή και τις αντιρρήσεις τους.

Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_587jrhr0/

Πάντως, σε τέτοια έκταση τέτοιες φθορές δεν έχουν σημειωθεί ξανά. Πρόσφατα, άλλο ένα μνημείο και συγκεκριμένα το μουσείο της Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο είχε πέσει στο στόχαστρο αγνώστων που έγραψαν στους τοίχους και στην πόρτα του πεντάλφες και διάφορα άλλα θρησκευτικού χαρακτήρα μηνύματα, προκαλώντας θλίψη σε κληρικούς και μη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News