Ειδήσεις

Συνάντηση για την ανάπτυξη της παραλίας στον Κόκκινο Πύργο

Η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου στον Κόκκινο Πύργο ήταν το θέμα συνάντησης εργασίας που μεταξύ του προέδρου και διευθύνων συμβούλου του ΟΛΗ κ. Ιωάννη Μπρα και αντιπροσωπείας του Δήμου Φαιστού με επικεφαλή τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Αρμουτάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και εποικοδομητικό  κλίμα, συμμετείχαν ο κ. Ιωάννης Μπρας πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ, ο κ. Σταύρος Λυριντζάκης δ/ντης Τεχνικών Έργων & Περιβάλλοντος Ο.Λ.Η Α.Ε., ο κ. Εμμ. Φραγκάκης διευθυντής Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Ο.Λ.Η Α.Ε. και η κ. Μαρία Σοφουλάκη γενική γραμματέας του Δήμου Φαιστού, σε μια προσπάθεια να υπάρξει κοινό μέτωπο από όλους για την ανάδειξη, ανάπτυξη και εξέλιξη του παραλιακού μετώπου στον Κόκκινο Πύργο.

Μεταξύ άλλων διαπιστώθηκε η ανάγκη συνέχισης της συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς την επίλυση αυτού του ζητήματος και την επίτευξη του στόχου προκειμένου να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την περιοχή και τον τόπο μας γενικότερα. Επίσης, συμφωνήθηκε ότι πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να ζητηθεί σχετική συνάντηση με τον υπουργό του αρμόδιου υπουργείου για να παρθούν και να προγραμματιστούν συγκεκριμένες λύσεις επί του θέματος.

Σχόλια