default-image

Με ήττα ξεκίνησε ο ΣΦΠΧ στο τουρνουά ανόδου

Σπορ
Με ήττα ξεκίνησε ο ΣΦΠΧ στο τουρνουά ανόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο ειδικό τουρνουά ανόδου της Α2 ανδρών ο Σ.Φ.Π. Χανίων καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στην Παναχαϊκή χάνοντας με 3-0 σετ στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας.

Αυτό σημαίνει ότι ο δρόμος της ανόδου στην Α1 κατηγορία δυσκολεύει αρκετά για τη χανιώτικη ομάδα, η οποία φάνηκε να καταβάλλεται από το άγχος.

Οι Αχαιοί με όπλο το σερβίς που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην υποδοχή των Χανίων σε όλα τα σετ έπαιρναν σημαντικές διαφορές από νωρίς και έχοντας εύκολη αλλαγή πήραν ένα σημαντικό τρίποντο.

Τα Χανιά μόνο στο β' σετ απείλησαν όταν μετέτρεψαν το 7-13 σε 16-18, όμως η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια, η Παναχαϊκή ξέφυγε εκ νέου με 17-21 και πήρε το σετ 20-25.

Η γνώμη του πάγκου

Νίκος Μπουτσουρής (ΣΦΠ Χανίων): «Η Παναχαϊκή μας πίεσε πάρα πολύ με τα σερβίς της, κι η υποδοχή μας δεν στάθηκε στο επίπεδο που συνηθίσαμε να έχουμε σε όλο το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού στην αλλαγή. Αυτό μας απορύθμισε και είχε ως συνέπεια να είμαστε νευρικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να μην μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε και να μην μπορέσουμε ουσιαστικά να μπούμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Είναι κακό το αποτέλεσμα γιατί δεν πήραμε καν ένα σετ από αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε αύριο πιο συγκεντρωμένοι , πιο ελεύθεροι και πιο αποφασιστικοί. Αυτό περιμένω αν και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς μετά από αυτό το αποτέλεσμα.»

Γιώργος Λυκούδης (Παναχαϊκή):

«Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς και μην ξεχνάμε κάθε αρχή και δύσκολη. Ξέρουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα καλή, ωστόσο δεν παραγνωρίζουμε και την ποιότητα των άλλων ομάδων. Παράλληλα επειδή γνωρίζουμε ότι είναι 3 παιχνίδια συνεχόμενα πρέπει να είμαστε πολύ καλά συγκεντρωμένοι, και πολύ αποφασισμένοι για αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Νομίζω ότι απλά σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα».

Τα σετ: 19-25, 20-25, 16-25

Σ.Φ.Π. Χανιών (Μπουτσουρής) : Φίνος, Δεληπρίμης, Πουλής, Παπαδημητρίου, Κουτρουμπάκης, Ψάρρας, Πολυμερόπουλος (λ) / Μιχελάκης, Χαραλαμπίδης (λ), Καπίρης.

Παναχαϊκή (Λυκούδης): Ρουμελιώτης Ν., Λιβαθηνός, Ντονάς, Βασιλάκος, Μαυραγάνης, Βλαχοστάθης, Ρουμελιώτης Μ. (λ) / Στούπης, Μούρτζης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News