default-image

Η ΑΝΕΚ χορηγός στο 6ο Συνέδριο Κρητικής Διατροφής-Υγείας

Κρήτη
Η ΑΝΕΚ χορηγός στο 6ο Συνέδριο Κρητικής Διατροφής-Υγείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΑΝΕΚ Lines φιλοξένησε στο πλοίο "ΕΛΥΡΟΣ" το Συνέδριο Κρητικής Διατροφής & Υγείας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015. Ως μεγάλη χορηγός της εκδήλωσης, η ΑΝΕΚ αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη της εταιρείας σε ενέργειες και πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την προβολή της κρητικής, υγιεινής διατροφής και των ωφελειών της.

Διακρίνονται πρώτος από αριστερά  ο πρόεδρος Ινστιτούτου Κρητικής Διατροφής κ. Παναγιωτάκης Μιχαήλ, δίπλα του η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Υρώ Δασκαλάκη, πλάι της η κλινική διαιτολόγος κ. Ασημακοπούλου Ελίνα. Πρώτη από δεξιά η κλινική διαιτολόγος κ. Ψαρρά Γλυκερία.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Daskalakis T.R.V., υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων και της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Βούλα Κοζομπόλη όρθια εστιάζοντας στα οφέλη της σωστής διατροφής. Καθιστός πρώτος από αριστερά ο Αρχιμανδρίτης Νίκανδρος Καρακωστόπουλος και δίπλα του ο τ. πρόεδρος του ΕΦΕΤ, επιστημονικός συνεργάτης του Δημόκριτου κ. Νικόλαος Κατσαρός.

Κατά τη διάρκεια του 6oυ Συνεδρίου Κρητικής Διατροφής & Υγείας, τις εργασίες του οποίου διηύθυνε η πρόεδρος της Daskalakis T.R.V. κ. Υρώ Δασκαλάκη, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Νίκανδρος Καρακωστόπουλος, ο καθηγητής Ιατρικής κ. Αντώνης Καφάτος, η Ολυμπιονίκης κ. Βούλα Ζυγούρη, ο διοικητής Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων κ. Σπύρος Ανδριόπουλος και ο τ. πρόεδρος ΕΦΕΤ - επιστημονικός συνεργάτης Δημόκριτου κ. Νικόλαος Κατσαρός, οι οποίοι ανέλυσαν τις ευεργετικές επιδράσεις της Κρητικής Διατροφής στην υγεία και την οικονομία.

Ολυμπιονίκες, φοιτητές και εκπρόσωποι φορέων παρακολουθώντας με ενδιαφέρον τις εργασίες του 6ου Συνεδρίου για την Κρητική Διατροφή & Υγεία.

Ολυμπιονίκες, φοιτητές, εκπρόσωποι κρητικών φορέων και σωματείων από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου και είχαν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα της κρητικής διατροφής.

Η ΑΝΕΚ Lines στηρίζει τη μεσογειακή και ιδίως την κρητική διατροφή, μέσα από τις κρητικές γεύσεις που προσφέρει στα πλοία της, μέσω της πρωτοβουλίας της για την προβολή του ελληνικού ελαιολάδου διεθνώς, καθώς και με τη φιλοξενία αξιόλογων δράσεων όπως το 6ο Συνέδριο Κρητικής Διατροφής & Υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News