Ειδήσεις

Μ. Καρχιμάκης: "Ευκαιρία για αλήθειες η Εξεταστική"

Ως «ευκαιρία» χαρακτήρισε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια ο Mιχάλης Καρχιμάκης, αφήνοντας αιχμές προς την κυβέρνηση για το χρονικό σημείο από το οποίο θα αφορά αυτή.

Μιλώντας στο Real Fm ο κ. Καρχιμάκης τόνισε ότι «είναι μία ευκαιρία να αναδειχθούν αλήθειες. Η ιστορία δεν ξεκίνησε να γράφεται το 2009», είπε, προσθέτοντας πως «δεν πρόλαβε ο Παπανδρέου να καταστρέψει τη χώρα».

Ο πολιτευτής με το κόμμα του Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο «μια κυβέρνηση της Αριστεράς να αθωώνει τη διακυβέρνηση Καραμανλή», υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει «να γίνει εξεταστική για όλα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωτογενές πλεόνασμα αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας και έρχεται να μας πει ότι δεν κινδύνευε η χώρα το 2009;», αναρωτήθηκε, σημειώνοντας ότι «λεφτά υπάρχουν εάν τα διεκδικήσεις, εάν κυνηγήσεις επενδύσεις» και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ λέει τα ίδια που έλεγε ο Παπανδρέου».

Ο κ. Καρχιμάκης πρόσθεσε ότι «αδικήθηκε ο Παπανδρέου», χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο αδικημένο πολιτικό της μεταπολίτευσης.

«Συνεχίζει το Κίνημα, ετοιμάζουμε τις επιτροπές, θα ξαμοληθούμε στην επαρχία. Ξεκινάμε μια δομή από την αρχή», τόνισε τέλος αναφορικά με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Σχόλια