Ειδήσεις

Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά στο Ηράκλειο

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης η ακαδημία του Α.Ο. Λίντο-Δόξα Μασταμπά οργανώνει και φέτος το 10ο Διεθνές Τουρνουά για μικρές ηλικίες από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος του τουρνουά να δοθεί ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, το ποδόσφαιρο, να δώσουν τη "μάχη" τους για τον αγώνα και τη νίκη με αγάπη για τον αθλητισμό. Παράλληλα με το τουρνουά θα δοθεί η ευκαιρία στους προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων να ανταλλάξουν απόψεις για τη λειτουργία των ακαδημιών σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Θα χρησιμοποιηθούν τα γήπεδα του αθλητικού κέντρου Lido Soccer, το γήπεδο του ΠΟΑ, το Παγκρήτιο Στάδιο, το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και το γήπεδο του Αλμυρού.

Στο τουρνουά συμμετέχουν 22 σωματεία από όλη την Κρήτη και ο ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη. Οι ομάδες που αγωνίζονται είναι 64 και χωρίζονται σε 7 ηλικιακές κατηγορίες. Στο τριήμερο των αγώνων θα συμμετέχουν 800 περίπου παιδιά.

Εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια του τουρνουά έχουν ως εξής:

* Τη Μ. Δευτέρα 6/4 στις 20:00 θα γίνει η επίσημη έναρξη των αγώνων στο αθλητικό κέντρο του Λίντο. Θα δώσουν το "παρών" όλες οι αποστολές και οι προπονητές θα έχουν την καθιερωμένη συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων με βασικό θέμα για φέτος τον "Ετήσιο προγραμματισμό της προπόνησης" για κάθε ηλικία.  

* Τη Μ. Τετάρτη 8/4 θα γίνει η τελετή λήξης και οι απονομές στις 14:30 στο Λίντο.

Οι αγώνες θα γίνουν Δευτέρα και Τρίτη, πρωί και απόγευμα, η προκριματική φάση, κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 16:00-20:00, ενώ την Τετάρτη το πρωί θα γίνουν οι τελικοί τις ώρες 10:00 -14:00.

Σχόλια