Ειδήσεις

Πλησιάζει το τέλος των παραδοσιακών SMS

Το WhatsApp έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους για την επιτυχία της συγκεκριμένης εφαρμογής.


Οι χρήστες του WhatsApp ανταλλάσσουν καθημερινά πάνω από 30 δισεκατομμύρια μηνύματα και φωτογραφίες και το πιο Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήγαγε το περιοδικό Economist, την περασμένη χρονιά οι χρήστες αντάλλαξαν 30 δισεκατομμύρια μηνύματα μέσω Whatsapp και 20 δισεκατομμύρια SMS.


Οι λεγόμενες messaging apps γνώρισαν μια «έκρηξη» στη δημοτικότητά τους τα τελευταία χρόνια, χάρη στην ανάπτυξη των «έξυπνων» φορητών συσκευών με γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ (3G και 4G).


Το WhatsApp ιδρύθηκε το 2009 και εξαγοράστηκε από το Facebook έναντι 19 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο ιδρυτής του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, είχε χαρακτηρίσει τις υπηρεσίες του ως «απίστευτα πολύτιμες».

Σύμφωνα με τη MailOnline, το WhatsApp χρησιμοποιούν πάνω από 450 εκατομμύρια χρήστες το μήνα, ενώ επί του παρόντος εγγράφονται σε αυτό πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες τη μέρα!ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com

Σχόλια