default-image

Θεοδοσάκης: Στην Κρήτη ο υπουργός Υγείας την άλλη εβδομάδα

Κρήτη
Θεοδοσάκης: Στην Κρήτη ο υπουργός Υγείας την άλλη εβδομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη αναμένεται εντός της Μεγάλης Εβδομάδας ο υπουργός Υγείας προκειμένου να καταγράψει τις αδυναμίες του συστήματος υγείας που ταλαιπωρεί τους πολίτες και τους εργαζόμενους, όπως είπε στο Ράδιο 9,84 ο σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ Κυριάκος Θεοδοσάκης.

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο ίδιος έναντι των εξαγγελιών του πρωθυπουργού αλλά και των δεσμεύσεων του υπουργού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής συνεδρίασης του κλάδου στην Αθήνα, αποφασίστηκε ο προγραμματισμός κινητοποιήσεων αμέσως μετά το Πάσχα σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει άμεσα η καλυτέρευση των συνθηκών στο χώρο.

Γ. Μανουσάκης: «Περιμένουμε να βελτιώσουν τις συνθήκες στην υγεία»

Επιφυλακτικός έναντι των εξαγγελιών του πρωθυπουργού αλλά και των δεσμεύσεων του υπουργού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας εμφανίζεται και ο πρόεδρος στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου Γιώργος Μανουσάκης, αλλά με την επισήμανση ότι τυχόν υλοποίηση των δεσμεύσεων εντός του 2015 θα αμβλυνθούν τα προβλήματα στη λειτουργία των δομών υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News