default-image

Έντεκα μετάλλια ο απολογισμος του Α.Σ.Μ.Τ.Η.Κ. "Θησέας" στο Παγκρήτιο Ζίου Ζίτσου

Σπορ
Έντεκα μετάλλια ο απολογισμος του Α.Σ.Μ.Τ.Η.Κ. "Θησέας" στο Παγκρήτιο Ζίου Ζίτσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημύρισε παιδιά το κλειστό του Κλαδησού στα Χανιά το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του 3ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 850 αθλητές- τριες από όλα τα σωματεία της Κρήτης.

Το παρών στους αγώνες έδωσε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντώνης Πουλικίδης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί αλλά και την εξέλιξη των αθλητών- τριών, πολλοί από τους οποίους στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες με συμμετοχές και επιτυχίες σε διεθνείς διοργανώσεις.

 «Αυτό που γίνεται στην Κρήτη δεν γίνεται σε κανένα άλλο μέρος της Ελλάδας. Αυτό το διήμερο έχουν αγωνιστεί περίπου 900 παιδιά. Το Ζίου Ζίτσου εξελίσσεται συνεχώς στο νησί σας, γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές και στο μέλλον θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες», δήλωσε στο κοινό ο κ. Πουλικίδης.

Δυναμική παρουσία στους αγώνες είχε το  Α.Σ.Μ.Τ.Η.Κ. « Ο Θησέας» που συμμετείχε με 15μελή αποστολή και προπονητή το Σταύρο Βατσινά. Το σωματείο του Ηρακλείου κατέκτησε 11 μετάλλια εκ των οποίων πέντε χρυσά, πέντε ασημένια και ένα χάλκινο. «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στους γονείς για τη συμπαράσταση τους, στους διαιτητές και στις γραμματείες για το έργο τους και σε όσους με βοήθησαν σε αυτό το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια πολλά και στους αθλητές του συλλόγου μας για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και κράτησαν το σύλλογο μας ψηλά. Τους ευχαριστώ όλους και τους εύχομαι καλή συνέχεια», τονίζει ο κ. Βατσινάς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον το  Α.Σ.Μ.Τ.Η.Κ. « Ο Θησέας»:

Χαραλαμπίδη Ζαχαρένια χρυσό στα -15 ετών, Κωστελίδης Ιάσωνας χρυσό στα -15, Μεραμβελιωτάκης Δημήτρης χρυσό στα -12, Καλογιαννάκης Γιώργος χρυσό στα -12, Αντωνακάκη Ραφαέλα χρυσό στα -12.

Βατσινάς Γιώργος ασημένιο στα -18,  Αγγελάκη Βίκη ασημένιο στα -15, Μαυριτσάκης Τιμόθεος ασημένιο στα -15, Σίνας Ιάσωνας ασημένιο στα -12, Δεληγιάννη Κωνσταντίνα ασημένιο στα -12.

Τζομπανάκης Παντελής χάλκινο στα -15.

Επίσης καλή παρουσία είχαν και οι :Κωστελίδης Φαίδωνας, Κατσαρός Γιώργος, Μπελενιώτης Δημήτρης και Βενεράκης Αντώνης. 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή 13 αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ.Μ.Τ.Η.Κ. « Ο Θησέας» πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις μαύρων ζωνών, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή και αποτελεσματική δουλειά του δασκάλου τους Σταύρου Βατσινά. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News