default-image

Πήρε τη νίκη και την πρωτιά ο Ρούβας

Ποδόσφαιρο
Πήρε τη νίκη και την πρωτιά ο Ρούβας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρούβας είναι τελικά η ομάδα που κατέκτησε τον πρώτη θέση στον όμιλο της Ανόδου στην Α1 ΕΠΣΗ, αφού επικράτησε στον αγώνα μπαράζ, ο οποίος διεξήχθη στο «Γεντί Κουλέ», 1-0 του ΠΟΑ. Ο σύλλογος της Γέργερης, έτσι, πήρε απευθείας το «εισιτήριο» για τον τελικό των πλέι οφ, ενώ έχει φυσικά και το πλεονέκτημα για τον τίτλο.

Οι Ατσαλενιώτες, αντίθετα, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης, θα υποδεχτούν την Κυριακή τον ΠΑΝΟΜ και η Δόξα Γαλιάς θα φιλοξενήσει τον ΑΟΤ. Όσον αφορά, τώρα, στο ματς, οι «πράσινοι» είχαν χαμένο πέναλτι στο 42', αφού ο Συνάνης «νίκησε» τον Ρουμπάκη. Το «χρυσό» γκολ για τους Μεσαρίτες πέτυχε ο Φουκαράκης στο 58'.

ΡΟΥΒΑΣ: Συνάνης, Πετράς, Καλογερής (11' λτρ Τσιπλάκη), Καστελλιανάκης (74' Χαλκιαδάκης), Κεφαλούκος, Κορδονούρης, Αντωνάκης, Κωνσταντινίδης, Φουκαράκης, Βάσος (91' Καλεμάκης), Ντούμος.

ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Ρουμπάκης (82' Παπαδομιχελάκης), Γιακουμάκης Γ., Πετράκης, Γιακουμάκης Μ., Σαλταπίδας, Χατζηανδρέου (69' Σταυρακάκης), Μερτίρι, Μπουτσάκης, Φραγκιαδάκης, Βρεττός Κ. (72' Βαλαβανόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News