default-image

Στο χειρουργείο και ο Τσαϊρέλης

Μπάσκετ
Στο χειρουργείο και ο Τσαϊρέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την  πόρτα του χειρουργείου θα περάσει αύριο Πέμπτη ο Μιχάλης Τσαϊρέλης καθώς ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών.

Ο Έλληνας φόργουορντ πάσχει από σύνδρομο στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Όταν είχε μετακομίσει από την Τενερίφη στον Πειραιά, τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε φανεί στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, αλλά τότε δεν ένιωθε ενοχλήσεις. Όμως, την κατάστασή του επιδείνωσε η πρόσφατη θλάση που υπέστη και έτσι το… ραντεβού με το χειρουργείο είναι αναπόφευκτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Τσαϊρέλης αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ωστόσο, η επιστροφή του στα παρκέ θα γίνει γνωστή με την πάροδο του χρόνου και κατά την παρακολούθηση της μετεγχειρητικής του πορείας, καθώς υπάρχει ένα μικρό… παράθυρο να μπορεί να βοηθήσει στους τελικούς των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από 'κει και πέρα, την Τετάρτη (1/4) θα κριθεί για το αν θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν στη Μόσχα, για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας και Μπρεντ Πέτγουεϊ, οι οποίοι όμως έχουν αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News