Ειδήσεις

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου για την απόλυση εργαζόμενης

Σε ψήφισμα για την απόλυση εργαζόμενης από το εργοστάσιο ανακύκλωσης προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, που «με ομόφωνη απόφασή του», όπως αναφέρει, «συμπαραστέκεται στην εργαζόμενη που απολύθηκε από την Εταιρεία Ανακύκλωσης, αν και βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια, και ζητάει την αποκατάσταση των εργασιακών της σχέσεων και δικαιωμάτων».

Σημειώνεται ότι παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, που έγινε την Δευτέρα 30/3/2015, έκανε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και μέλη της Σωματειακής Επιτροπής των εργαζομένων στην ανακύκλωση.

Η παρέμβαση έγινε στα πλαίσια των κινητοποιήσεων για την ανάκληση της απόλυσης της εργαζόμενης που απολύθηκε από το εργοστάσιο της ανακύκλωσης παρότι βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο για τις συνθήκες εργασίας στο εργοστάσιο και το Σώμα αποφάσισε και δεσμεύτηκε να στηρίξει τον αγώνα τους, να στηρίξει το αίτημα για την ανάκληση της απόλυσης και να πραγματοποιήσει παρέμβαση στην ΕΕΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης).

Σχόλια