default-image

Μπαράζ κορυφής σήμερα για Ρούβα και ΠΟΑ

Αθλητισμός
Μπαράζ κορυφής σήμερα για Ρούβα και ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τέταρτη και πιο κρίσιμη μονομαχία τους για το βασικό τους στόχο, που είναι ο τίτλος στην Α1 ΕΠΣΗ, δίνουν σήμερα Ρούβας και ΠΟΑ.

Οι δύο κορυφαίες ομάδες που πρωταθλήματος, έχοντας ήδη παίξει μία φορά στο Κύπελλο με νικητή τον ΠΟΑ και δύο στον όμιλο ανόδου, με τα παιχνίδια να είναι ισόπαλα 0-0, αγωνίζονται σήμερα στις 16:30 στο «Γεντί Κουλέ», στο μπαράζ που θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Ο νικητής του σημερινού μπαράζ αποκτά πλεονέκτημα για τα πλέι οφ, καθώς θα ξεκινήσει από τον τελικό, ενώ ο ηττημένος θα ξεκινήσει στη διαδικασία από την α' φάση, φιλοξενώντας την Κυριακή τον ΠΑΝΟΜ.

Ο ΠΟΑ θα βρεθεί στο Γεντί Κουλέ μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο ίδιο γήπεδο, με τον Μανόλη Πατεμτζή να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μακρή και Νίκο Βρεττό. Από την άλλη, ο Μηνάς Πίτσος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού και ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και είναι ετοιμοπόλεμος.

Τυπικά γηπεδούχος αναδείχθηκε έπειτα από κλήρωση ο Ρούβας, με τους φίλους του σωματείου της Γέργερης να παρακολουθούν τον αγώνα από τις Θύρες 2,3 και 7 κάτω από τα δημοσιογραφικά μπουθ. Οι φίλαθλοι του ΠΟΑ θα παρακολουθήσουν το μπαράζ από τις Θύρες 8 και 9, ενώ υπάρχουν ήδη ανακοινώσεις από το Ρούβα και τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΟΑ, προσκαλώντας το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τις ομάδες στον κρίσιμο αυτό αγώνα.

Διαιτητής στο Γεντί Κουλέ ορίστηκε ο αξιολογημένος στη Football League, Γιάννης Μουρτζάκης, με βοηθούς τον Βασίλη Νικολακάκη και τον Μιχάλη Παπαδάκη, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Μάριος Βισκαδούρος.

Πέρα από το μπαράζ, σήμερα θα γίνουν και παιχνίδια για τη Β2 ΕΠΣΗ, με Κόρακα-Αθλόπολις να αναμετρώνται σε εξ αναβολής ματς για το 2ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας, ενώ θα γίνουν και τα παιχνίδια της εμβόλιμης 22ης αγωνιστικής της Γ' ΕΠΣΗ. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές, με σέντρα των αγώνων στις 17:00:

Β2 ΕΠΣΗ: Κόρακας-Αθλόπολις (γήπ. Πόμπιας): Ξυπάκης, Κανδεράκης, Λαλιώτης.

Γ' ΕΠΣΗ: Κεραυνός Παρτίρων-Ποταμιές (γήπ. Γαρίπας): Κυριακίδης, Πατεράκης, Καλογιαννάκης *Νέοι Μινωικής-Γοργολαΐνι (γήπ. Παν/μίου): Χανιωτάκης, Ψαραδάκης, Σαμιωτάκης *Νέοι Ηροδότου-Ποσειδώνας (γήπ. Ηροδότου): Σφακιανάκης, Ελευθεράκης, Πειρασμάκης *Νέοι Αλμυρού/Αθλόπολις-Δόξα (γήπ. Αλμυρού): Αδαμάκης Θ.Α., Μοχιανάκης, Μπλαβάκης *Νέοι Αστέρα Μυρτιάς-Ίνι (γήπ. Μυρτιάς): Βασάκης, Καμπιτάκης, Καραβασίλης *Πυργού-ΠΟΗ (γήπ. Αγ. Μύρωνα): Κασαπάκης Κ., Παπαδάκης Γ., Μάτσας *Γωνιές-Νέοι Μοιρών (γήπ. Τυλίσου): Αδαμάκης Θ.Ζ., Φορτετσανάκης, Μπαλίδης *Ρεπό: Πήγασος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News