default-image

Οχι σε δώρα και προνόμια από τους Κρήτες αξιωματικούς

Περίεργα
Οχι σε δώρα και προνόμια από τους Κρήτες αξιωματικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αντίθεση με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, κατά γράμμα φαίνεται ότι τηρούν στις ένοπλες δυνάμεις τις οδηγίες του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τις περικοπές των προνομίων και την στροφή προς την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Στο πνεύμα αυτό βρίσκονται και οι οδηγίες του Αρχηγού του γενικού επιτελείου ναυτικού αντιναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη, ο οποίος πρόσφατα παραχώρησε, τις μέχρι πρότινος αναξιοποίητες κατοικίες στο Φιλατόυρι, στο Σκαραμαγκά, με βάση εισοδηματικά κριτήρια σε χαμηλόμισθούς υπαξιωματικούς του πολεμικού ναυτικού.

Για του λόγου το αληθές, ο νέος Αρχηγός στόλου Γεώργιος Γιακουμάκης, λίγες μέρες πριν παραδώσει καθήκοντα στο νέο διοικητή ναυτικής εκπαίδευσης, εξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν θα δεχθεί τα εθιμοτυπικά δώρα, όπως είθισται σε ανάλογες τελετές, και αντί αυτού προέτρεψε τους διευθυντές των τμημάτων της ΔΝΕ να συγκεντρώσουν τα χρήματα ώστε να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Επίσης, ο ανώτατος αξιωματικός από τα Χανιά Κρήτης, αρνήθηκε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο Μάρκας Mercedes, ενώ προχώρησε σε μείωση του αριθμού των υπαξιωματικών που στελεχώνουν την γραμματεία του αρχηγείου στόλου. Τελικά, η πειθαρχία στις ένοπλες δυνάμεις είναι μάθημα ζωής!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News