default-image

Μια εικόνα που προκαλεί σοκ! Όμηρος εισαγγελέας

Κόσμος
Μια εικόνα που προκαλεί σοκ! Όμηρος εισαγγελέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εικόνα που προκαλεί πραγματικό σοκ κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, αφού παρουσιάζεται ο Τούρκος εισαγγελέας Μεχμέτ Σελίν Κιράζ με το πιστόλι στον κρόταφο και ένα χέρι να του κρατά το στόμα κλειστό.

Όμηρος είναι ο εισαγγελέας που ερευνούσε την υπόθεση της δολοφονίας του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν τον Ιούνιο του 2013 κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο πάρκο Γκεζί. Το αγόρι είχε φύγει από το σπίτι του για να αγοράσει ψωμί αλλά πυροβολήθηκε από αστυνομικό και μετά από μήνες σε κώμα έχασε τη μάχη για τη ζωή!

Την ώρα που περισσότερες από 40 περιοχές της Τουρκίας, ανάμεσά τους η Άγκυρα και η Κωνσταντινούπολη, έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι εξαιτίας διακοπής ρεύματος-μαμούθ, τη μεγαλύτερη σε έκταση εδώ και δεκαετίες, μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο (DHKP-C) εισέβαλαν στο δικαστικό μέγαρο Τσαγλαγιάν.

Στις 12:36, έπιασαν όμηρο τον Μεχμέτ Σαλίμ στον 6ο όροφο του κτιρίου και από τότε απειλούν να τον σκοτώσουν, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Αμέσως, ανέβασαν στο twitter τη σοκαριστική φωτογραφία του εισαγγελέα με το πιστόλι στον κρόταφο και απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν.

Η εικόνα αυτή προκάλεσε την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστικού μεγάρου, ενώ όσοι βρίσκονταν εκεί απομακρύνθηκαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News