Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου στα Μάλια για την έκθεση χειροποίητης τέχνης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη έκθεση χειροποίητης τέχνης από φίλους και μέλη του Συλλόγου Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου 2015 στο Παρθεναγωγείο Μαλίων.

Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να επισκεφτούν τα Μάλια το περασμένο σαββατοκύριακο και να θαυμάσουν τις δημιουργίες των εκθετών.

Οι δημιουργοί είχαν επιστρατεύσει φαντασία, μεράκι και αγάπη προκειμένου να φτιάξουν ό,τι πιο όμορφο και πρωτότυπο που κέντρισε το ενδιαφέρον των δεκάδων ανθρώπων που την επισκέφτηκαν.

«Η έκθεση συνδύαζε τη δημιουργικότητα, την αισθητική και την παράδοση, εικονογραφώντας την ταυτότητα, την ιστορία και το μέλλον της περιοχής μας. Αποτελεί τη βάση για να "αναπλάθεται" η ταυτότητα των Μαλίων με σύγχρονους όρους. Δεν είναι μόνο έργα χειρός, είναι έργα ψυχής», δήλωσαν καλλιτέχνες οι οποίοι πήραν μέρος στην έκθεση.

Εντυπωσιάστηκαν μικροί και μεγάλοι με το αποτέλεσμα της αξιοθαύμαστης προσπάθειάς τους και ανανέωσαν το επόμενο ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με νέες εκπλήξεις.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Μαλίων συγχαίρει όλους τους φίλους και τα μέλη του που συμμετείχαν στη 3ήμερη έκθεση και ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους».

Στην έκθεση συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι Αβραάμ Μαρίνα, Αλεξάκη Κατερίνα, Βλαστός Γιώργος, Βλαστού Γκέινα, Βλαστός Μιχάλης, Γιαμπατζολιά Ιωάννα, Γιεπρεμιάν Έρη, Ζαχαριάδη Νεκταρία & Νυφούλα, Λυδάκης Λευτέρης, Μανδελενάκη Μαρία, Μαραυγάκη Εύα, Μπελιβάνη Γκάμπυ, Μπερέτα Ειρήνη, Παρθενιάδου Μαρία, Πεδιαδίτης Στέλιος, Πιτερός Δημήτρης, Σαπουνάκη Κάλια, Φαζού Ζέτα και Φέσσα Μαρία.

Τέλος στην έκθεση εκτίθεντο και κατασκευές για το "Πασχαλινό Παζάρι" από τα σχολεία της περιοχής των Μαλίων.

Σχόλια