default-image

Εκλογές στην ΕΛΜΕ Ηρακλείου

Κρήτη
Εκλογές στην ΕΛΜΕ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ ανακοίνωσε η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ηρακλείου. Οι εκλογές των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών θα διεξαχθούν την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει η ΕΛΜΕ σε ανακοίνωσή της, η πρώτη προσπάθεια για διεξαγωγή τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία απαιτεί απαρτία (50%+1 μέλη), ορίζεται για την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 και ώρα 4 μ.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας, προκηρύσσεται επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 και ώρα 9 π.μ. στο 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, ανεξαρτήτως παρόντων μελών.

Την ημέρα εκείνη θα δοθεί άδεια διευκόλυνσης στους εκπαιδευτικούς, ώστε να λάβουν μέρος στις προγραμματισμένες διαδικασίες.

Μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης, την ίδια ημέρα (Πέμπτη 14 Μαΐου 2015) και στον ίδιο χώρο (3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου), θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων-ψηφοδελτίων λήγει τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015, στις 8 μ. μ. Τα ψηφοδέλτια πρέπει να κατατεθούν την ημέρα εκείνη στο Δ.Σ., το οποίο θα βρίσκεται στα γραφεία της ΕΛΜΕ Ηρακλείου (Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 41).

Τα μέλη της ΕΛΜΕ Ηρακλείου θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και την κάρτα της ΕΛΜΕ Ηρακλείου (2014-15) για να μπορέσουν να ψηφίσουν. Όσοι δεν έχουν παραλάβει κάρτα μέλους ΕΛΜΕ θα μπορούν να την παραλαμβάνουν την ημέρα των εκλογών από εκεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News