default-image

Στηρίζει το Σύλλογο Γυναικείων Σωματείων ο Μ. Κεφαλογιάννης

Κρήτη
Στηρίζει το Σύλλογο Γυναικείων Σωματείων ο Μ. Κεφαλογιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου για την κακοποιημένη γυναίκα και το παιδί, κ. Μαίρη Παχιαδάκη, συναντήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο ο επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης.

Ο ευρωβουλευτής ενημερώθηκε από την πρόεδρο για όλες τις σημαντικές κοινωνικές δράσεις του Σωματείου και κυρίως την ολόπλευρη στήριξη που προσφέρει σε κακοποιημένα και παραμελημένα ανήλικα και σε κακοποιημένες γυναίκες.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε την πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για το τεράστιο κοινωνικό έργο που παράγουν στο νομό, ένα έργο που, όπως είπε, ενεργοποιεί την τοπική κοινότητα και παρέχει τη δυνατότητα και στους προνοιακούς φορείς να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο εταίρο στη διαδικασία καταπολέμησης του συνεχώς αυξανόμενου φαινόμενου κοινωνικής βίας.

Παράλληλα  τη διαβεβαίωσε ότι θα εργαστεί και εκείνος από την πλευρά του για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου του Συλλόγου, που αφορά όλη την κοινωνία του Ηρακλείου, και δεν είναι άλλος από την ολοκλήρωση των εργασιών στο "Σπίτι των Αγγέλων", το Κέντρο Φιλοξενίας και Διαμονής κακοποιημένων βρεφών και παιδιών προσχολικής ηλικίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News