default-image

Νέο ραντεβού στο Ειρηνοδικείο για τη Λαϊκή Στάση Πληρωμών

Κρήτη
Νέο ραντεβού στο Ειρηνοδικείο για τη Λαϊκή Στάση Πληρωμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο κάλεσμα για δυναμικό "παρών" από τους πολίτες και αυτήν την Τετάρτη έξω από όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας, προκειμένου να επιτευχθεί η ακύρωση πλειστηριασμών, απευθύνει η Λαϊκή Στάση Πληρωμών.

Όπως αναφέρουν τα μέλη της κίνησης, «προσοχή δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα. Καλούμε όλους την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 και ώρα 15:00 έξω από όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδος, να ακυρώσουμε του πλειστηριασμούς που σκοπό έχουν την κλοπή των περιουσιών μας από τις τράπεζες και οσονούπω από το Δημόσιο... Μέχρι να ματαιωθούν οριστικά!».

Στο Ηράκλειο, η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί όλους τους πολίτες με την παρουσία τους αυτήν την Τετάρτη (01/4/2015) και ώρα 15:00 έξω από το Ειρηνοδικείο στη συμβολή Δικαιοσύνης και Έβανς, προκειμένου «να αποτρέψουμε για ακόμα μια φορά την κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

«Μόνο η αλληλεγγύη και η συνένωση των δυνάμεών μας θα μπορέσει να επιφέρει θετικά αποτελέσματα και στην ουσία να σώσει τις περιουσίες μας, αλλά κυρίως τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News