Ειδήσεις

Δωρεάν θεματικό εργαστήρι για την εταιρική κοινωνική ευθύνη

Δωρεάν θεματικό εργαστήρι με αντικείμενο την εταιρική κοινωνική ευθύνη διοργανώνει το ΚΕΚ-Τεχνικές Σχολές Επιμελητήριου Ηρακλείου αύριο Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 και ώρα 17:00 στην αίθουσα Καρούζου του Επιμελητηρίου.

Το εργαστήρι απευθύνεται στους επιχειρηματίες της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου τους οποίους το ΚΕΚ-Τεχνικές Σχολές του Επιμελητήριου καλεί να δηλώσουν συμμετοχή στο εργαστήρι.

Στόχος του είναι η ενθάρρυνση και η εκπαίδευση των επιχειρηματιών, ώστε να αναπτύξουν πρωτοβουλίες για περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα, συμβάλλοντας παράλληλα στην προβολή της κοινωνικής δράσης της επιχείρησής τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η επιχείρησή τους από την οικειοθελή ενσωμάτωση κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων στην καθημερινή επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να επιλέξουν ποιες ταιριάζουν στη δική τους επιχείρηση.

Για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΕΚ-Τεχνικές Σχολές Επιμελητήριου Ηρακλείου στο τηλ. 2810 247034 (stefanoudaki@ebeh.gr, κ. Λένα Στεφανουδάκη), ενώ λόγω των περιορισμένων θέσεων επισημαίνεται πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Εργαστήρι πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών συμβουλευτικής προς εργοδότες της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) "Δρόμοι Απασχόλησης", της πράξης "Ισότιμη Πρόσβαση" (Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες, Ε.Π.ΑΝ.Α.Δ. 2007-2013).

Σχόλια