Ειδήσεις

Κουτσούμπας: "Σήμερα έγινε επανάληψη συνθημάτων"

«Σήμερα ούτε ενημέρωση έγινε. Επανάληψη συνθημάτων ήταν και μάλιστα αμήχανα», υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στη Βουλή για την διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «αποφεύγετε την συζήτηση, όπως ο διάβολος το λιβάνι επειδή ξέρετε ότι θα σηκώνατε το χέρι μαζί με την Ν.Δ.» και γι' αυτό το λόγο οδήγησε «σε παρωδία συζήτησης».

Υπογράμμισε ο Δ. Κουτσούμπας, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, ότι ο πρωθυπουργός «προσπαθεί να παρουσιάσει ως υπερήφανη διαπραγμάτευση» τις ιδιωτικοποιήσεις και χρησιμοποιεί «παραπλανητικά συνθήματα για τέλος λιτότητας και αντιυφεσιακά μέτρα».

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων όχι μόνο δεν έφερε αμέσως στη Βουλή νόμο κατάργησης των μνημονίων, αλλά προχώρησε σε νέα συμφωνία επέκτασης των μνημονίων. Και επί 40 μέρες δεν έφερε στη Βουλή την συμφωνία για συζήτηση», είπε, ενώ επέκρινε τις δηλώσεις Καμμένου στις ΗΠΑ.

«Αποτελεί πρόκληση για το λαό μας. Η πείρα έχει δείξει ότι υπονομεύονται τα κυριαρχικά δικαιώματά μας. Έδωσε διαπιστευτήρια η κυβέρνηση προς τις ΗΠΑ», τόνισε ο Δ. Κουτσούμπας.

Σχόλια