default-image

Συνέντευξη δημάρχου Αγ. Νικολάου σε ηλεκτρονική εφημερίδα σχολείων

Κρήτη
Συνέντευξη δημάρχου Αγ. Νικολάου σε ηλεκτρονική εφημερίδα σχολείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σχέση των νέων με την πολιτική, τα προβλήματα της εκπαίδευσης, της υγείας, κοινωνικά και πολιτικά θέματα αναλύθηκαν στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβός στο μαθητή της Β' Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Μιχάλη Χαρούλη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος Πολιτικής Παιδείας για την ηλεκτρονική εφημερίδα των σχολείων του νομού Λασιθίου.

Τόσο μαθητής, ο οποίος υπήρξε άριστα προετοιμασμένος για να συλλέξει πληροφορίες για το ηλεκτρονικό έντυπο του νομού, όσο και η καθηγήτρια (φιλόλογος) κ. Ασπασία Τρουγκάκου που τον συνόδευσε ζήτησαν από το δήμαρχο, να συμμετάσχει σε μία ανοικτή συνάντηση με τους μαθητές του συγκεκριμένου Λυκείου.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζερβός, αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του σχολείου, που αναμένεται να υλοποιηθεί αμέσως μετά τις γιορτές. «Νομίζω ότι έγινε μια ειλικρινής συζήτηση για τα προβλήματα αλλά και τη στάση του δημάρχου στα ζητήματα της πόλης», δήλωσε.   

«Η συμμετοχή στο πολιτικό γίγνεσθαι, στην ενημέρωση, στη δημιουργία δράσεων είναι εφικτή και επιθυμητή ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους που νοιάζονται για το μέλλον τους. Θεωρούμε  υποχρέωση μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο σ το να εδραιώσουμε την εμπιστοσύνη των νέων στην πολιτική και να ενισχύσουμε και με τη δική τους συμβολή τη δύναμη και την αξία του πολιτικού λόγου», τόνισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News