Ειδήσεις

Ενίσχυση της Υπηρεσίας Καθαριότητας ανακοίνωσε ο δήμαρχος

Συνάντηση με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα είχε σήμερα ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός στη μάντρα του Δήμου, κατά την οποία ανακοίνωσε την ενίσχυση της υπηρεσίας με νέο προσωπικό.

Ο κ. Λαμπρινός, που συνοδευόταν από τους αντιδημάρχους Προσωπικού κ. Κώστα Βαρδαβά και Καθαριότητας κ. Γιάννη Ρασούλη, συνομίλησε με τους εργαζόμενους οι οποίοι δίνουν καθημερινά τη μάχη της καθαριότητας, προσφέροντας στην ηρακλειώτικη κοινωνία τον καλύτερο εαυτό τους στην υπηρεσία καθαριότητας.

Βασική προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής, όπως τόνισε ο δήμαρχος, είναι η πόλη να λάμπει από καθαριότητα, επισημαίνοντας παράλληλα τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της έλλειψης προσωπικού.

«Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε συνθήκες που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών», είπε στους εργαζόμενους ο δήμαρχος, αναφέροντας ότι η υπηρεσία θα ενισχυθεί με  προσωπικό μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας με τουλάχιστον 90-95 άτομα.

Επίσης ανακοίνωσε ότι ο Δήμος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να στελεχωθεί η υπηρεσία και με ειδικότητες απαραίτητες για τη συντήρηση όλων των μηχανοκίνητων μέσων και απορριμματοφόρων τα οποία θα αναβαθμιστούν με υλικοτεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό.

Τόσο ο δήμαρχος όσο και οι αντιδήμαρχοι ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά να διατηρήσουν καθαρή την πόλη, αλλά και τους οικισμούς του Δήμου, υπογράμμισαν ωστόσο την ανάγκη να συμβάλουν και οι πολίτες σε αυτό.

Σχόλια