Ειδήσεις

Συνάντηση Σ. Βαρδάκη-Β. Λαμπρινού

Θέματα που αφορούν τον Δήμο Ηρακλείου, όπως την έλλειψη προσωπικού, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλει η δημοτική Αρχή στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής για την ανακούφιση των ασθενέστερων δημοτών, απασχόλησαν σήμερα, σε συνάντηση που πραγματοποίησαν, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτη Βαρδάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό.

Ο κ. Λαμπρινός εξέφρασε στον κ. Βαρδάκη τον προβληματισμό του για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, αλλά και τα άλλα προγράμματα προσωρινής απασχόλησης χωρίς ευθύνη του Δήμου, τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να ενισχυθούν σημαντικοί και ευαίσθητοι τομείς όπως η υπηρεσία καθαριότητας.

Παράλληλα ο δήμαρχος επεσήμανε στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι στις άμεσες προτεραιότητες του Δήμου είναι η δημιουργία της Δημοτικής Μονάδας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας στο Ηράκλειο. Ο κ. Βαρδάκης δεσμεύτηκε να συνδράμει στις προσπάθειες προς αυτή τη κατεύθυνση αλλά και στα άλλα ζητήματα που τέθηκαν στη συζήτηση, ενώ συμφωνήθηκε η συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας τους.

Σχόλια