default-image

Προσωρινά ελεύθερο το ζευγάρι για το θάνατο του 2χρονου

Κρήτη
Προσωρινά ελεύθερο το ζευγάρι για το θάνατο του 2χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν σήμερα μετά την απολογία τους η 23χρονη από τη Ρουμανία και ο 19χρονος φίλος της που κατηγορούνται για το θάνατο του 2 ετών παιδιού της 23χρονης το βράδυ της Παρασκευής.

Η 23χρονη κοπέλα από τη Ρουμανία μαζί με τον Έλληνα φίλο της πέρασαν την πόρτα του ανακριτή με τις κατηγορίες της θανατηφόρου έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν τους κατηγορουμένους προσωρινά ελεύθερους μέχρι και την ημερομηνία της δίκης τους με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισής τους μια φορά το μήνα στην Αστυνομία. Το τραγικό συμβάν του θανάτου του βρέφους έγινε την Παρασκευή στο σπίτι που έμενε η 23χρονη στη δημοτική ενότητα Νέας Κυδωνίας. Την ώρα του συμβάντος η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στην εργασία της και το βρέφος πρόσεχε ο 19χρονος.

Κάτω από συνθήκες που εξετάζονται το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατέληξε. Μετά από αυτό κρίθηκε ότι το ζευγάρι θα πρέπει να κρατηθεί, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της συνηγόρου της 23χρονης, που υποστήριξε πως δε θα έπρεπε να κρατηθεί ώστε να θάψει το παιδί της.

Αντώνης Νομικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News