Ειδήσεις

Το "πασχαλινό" διαφημιστικό για την Κρήτη

Επίκαιρο λόγω εποχής είναι το διαφημιστικό σποτάκι με το οποίο η Περιφέρεια Κρήτης προσπαθεί να προωθήσει τον "πασχαλινό" τουρισμό στο νησί μας, το οποία είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο.

Ήταν μόνο ένα από τα έξι βίντεο-σποτ σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη, που είναι βασισμένα σε 12 θεματικούς άξονες από το στρατηγικό σχεδιασμό της τουριστικής προβολής της Κρήτης, τα οποία κυκλοφόρησαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Τα γυρίσματα των σποτ, παραγωγής ΜcCann Erickson και Indigo view, ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Ιούνιο και είναι βασισμένα στη νέα επικοινωνιακή ταυτότητα της Κρήτης "Crete - The Island Inside you" (Κρήτη - Το νησί μέσα σου).

Το βίντεο, με θέμα το Πάσχα με τον τίτλο Easter Dreaming, έγινε ξανά επίκαιρο αυτές τις ημέρες, καθώς την επόμενη εβδομάδα είναι το Πάσχα των Καθολικών.

Το σενάριο αυτού του σποτ ξεκινά με το σπίτι της οικογένειας. Αυτή τη φορά βρισκόμαστε στην κουζίνα του σπιτιού. Η μαμά ετοιμάζει φαγητό. Έχει μπροστά στον πάγκο κουζίνας υλικά και σκεύη που μας παραπέμπουν σε διαδικασία παρασκευής κέικ. Εκεί, βρίσκεται και ο μπαμπάς ο οποίος κάθεται στο τραπέζι, διαβάζει εφημερίδα (tablet) και πίνει ένα ποτήρι χυμό, ενώ παράλληλα παρακολουθεί με χαμόγελο τις ετοιμασίες για το κέικ. Η μαμά στη συνέχεια ανοίγει το ψυγείο και βγάζει μια συσκευασία με αβγά. Ο μικρός γιος καρφώνει το μάτι του στην ανοιχτή συσκευασία με τα αβγά. Η μαμά έχει πιάσει στο χέρι της ένα αβγό και παράλληλα διαβάζει τη συνταγή σε ένα βιβλίο.

Τότε, ο μικρός μας πρωταγωνιστής με ταχύτητα πιάνει άλλο ένα από τη συσκευασία και πάει να τσουγκρίσει με το αβγό που η μαμά του κρατάει στο χέρι της. Ο μπαμπάς έκπληκτος κοιτάζει όλη τη σκηνή. Ο μικρός τσουγκρίζει το αβγό που σπάει με θόρυβο. Με αυτόν τον ήχο "δένουμε" με επόμενο πλάνο από τσούγκρισμα πασχαλιάτικων αβγών σε χώρο αγροτουριστικού καταλύματος, όπου είναι στημένο στην ύπαιθρο γιορτινό τραπέζι με πολλά κρητικά εδέσματα.

Και για του λόγου το αληθές, ιδού το σποτ:

Σχόλια